1. Mihku.fi

Roudan maan seikkailuja

Roudan maa vie maailmaan, jossa Lemminkäisen poika ja Louhin tytär elävät. Täältä löydät koko joukon Roudan maan seikkailuja.

Sivun alaosassa voit lukea roolipelin esittelyn tai tilata sen.

Mikä Roudan maa? Kuka Wille Ruotsalainen?

Roudan maa -roolipelin 200 värikuvitettua sivua vievät lukijan fantasiamaailmaan, jossa Lemminkäisen poika ja Louhin tytär elävät. Kirja kuvaa kulttuurin, maakunnat, hirviöt ja taikuuden, joiden avulla sinä ja kaverisi voitte pelata pöydän ääressä peliin suunnittelemillanne hahmoilla. Suomalainen mytologia näyttäytyy koko värikylläisyydessään tässä kirjassa, joka on pelin toinen, kokonaan uudistettu laitos.

Kirja sisältää ohjeet hahmojen luomiseen, olivatpa nämä sitten lantalaisia tai lappalaisia, tiiviit ja nopeasti opittavat pelisäännöt, rautakautisen elämäntavan kuvauksen ja laajat paikkaesittelyt Roudan maan eri alueista värikarttoineen. Lisäksi mukana on Roudan maan merkittävimpiä henkilöitä, haltiakansojen kuvaukset ja kaikki mytologian keskeiset loitsut pelisäännöille sovitettuina. Mukana on seikkailujuonia pelienne aloittamista varten ja myyttisten olentojen kuvaukset aallottaresta ärjämöiseen ja aaveesta vastakarvaan.

Kirjoittaja Wille Ruotsalainen tunnetaan roolipelipiireissä Kalevalaisen maailman tuntijana ja suomalaisen kulttuurin käsittelijänä roolipeleissä. Roudan maa on hänen pääteoksensa. Ruotsalainen on opiskellut sivuaineenaan folkloristiikkaa ja valmistunut maisteriksi pääaineinaan sekä Suomen että yleinen historia.

Roudan maa -roolipeli

Hahmolomakkeet

Roudan maa toisaalla

Tilaa Roudan maa suoraan Willeltä

Tällä lomakkeella lähtee sähköposti Wille Ruotsalaiselle, pelin tekijälle. Kirjoitahan perustiedot tilauksesta, ja voimme sopia yksityiskohdista sähköpostitse. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Roudan maan raaka myyntihinta ilman postikuluja on 35,10 €, postikulujen kanssa 40 €.