1. Mihku.fi

WordPress-sivustokin onnistuu

Staattisten sivujen lisäksi hallitsen toki myös WordPress-sivuston toteuttamisen ja pidän siitäkin järjestelmästä!

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, jota käytetään verkkosivustojen, blogien ja verkkokauppojen luomiseen. Se on tunnettu käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästään, joka tekee sivuston hallinnasta ja sisällön päivittämisestä helppoa myös teknisesti vähemmän taitaville käyttäjille. WordPress tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja lisäosia, joiden avulla voit mukauttaa sivustosi ulkoasua ja toiminnallisuutta.

Käytän WordPressin kanssa useimmiten GeneratePress-teemaa, jota pidetään kenties nopeimpana WordPress-teemana, joka silti tarjoaa laajat räätälöintimahdollisuudet. Lifetime-lisenssilläni voin asentaa Premium-version ilmaiseksi sinunkin sivustollesi.

Mallin mukainen vai täysin kustomoitu WordPress-sivusto?

Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, haluat kenties tutustua Mihkun mallisivustoon, joka on varsin perinteinen, GeneratePress-teemaa käyttävä WordPress-sivusto. Mallisivuston tietopankista löydät lisää perustietoa WordPressistä.

Esimerkiksi valokuvaaja Anna-Stiina Saarisen sivustossa otimme tämän mallisivuston lähtökohdaksi.

Joitakin muita toteuttamiani WordPress-sivustoja:

Toki myös täysin kustomoitu WordPress-sivusto onnistuu, sillä voin rakentaa sinulle henkilökohtaisen WordPress-teeman sillä samalla asiantuntemuksella, jolla toteutan staattisia nettisivustoja. Sekin onnistuu, jos esimerkiksi haluat WordPress-sivuston, joka näyttää aivan samalta kuin tämä Mihkun sivusto, jota juuri nyt luet. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää WordPressin monipuolista sisällönhallintaa yhdistettynä ainutlaatuiseen ja räätälöityyn ulkoasuun, joka vastaa täysin sinun tai yrityksesi brändiä ja tyyliä.

Mikko Lehtinen


Mikko toteuttaa mahtavia nettisivuja toiminimellään Mihku.fi