Roudan maa -roolipeli

39,90 

Roudan maa on roolipeli ja kalevalainen fantasiamaailma, jossa sinä voit olla tarinan sankari. Voit hiihtää revontulien loisteessa staalojen mailla, neuvotella näkkien kanssa kalastusluvista Saimaalla, taistella vainolaisia vastaan mäkilinnojen rinteillä tai haastaa Anteri Vipusen taikatietämyksen.

Osasto:

Kuvaus

Reilut 200 värikuvitettua sivua vievät lukijan fantasiamaailmaan, jossa Lemminkäisen poika ja Louhin tytär elävät. Kirja kuvaa kulttuurin, maakunnat, hirviöt ja taikuuden, joiden avulla sinä ja kaverisi voitte pelata pöydän ääressä peliin suunnittelemillanne hahmoilla. Suomalainen mytologia näyttäytyy koko värikylläisyydessään tässä kirjassa, joka on pelin toinen, kokonaan uudistettu laitos.

Kirja sisältää ohjeet hahmojen luomiseen, olivatpa nämä sitten lantalaisia tai lappalaisia, tiiviit ja nopeasti opittavat pelisäännöt, rautakautisen elämäntavan kuvauksen ja laajat paikkaesittelyt Roudan maan eri alueista värikarttoineen. Lisäksi mukana on Roudan maan merkittävimpiä henkilöitä, haltiakansojen kuvaukset ja kaikki mytologian keskeiset loitsut pelisäännöille sovitettuina. Mukana on seikkailujuonia pelienne aloittamista varten ja myyttisten olentojen kuvaukset aallottaresta ärjämöiseen ja aaveesta vastakarvaan.

Kirjoittaja Wille Ruotsalainen tunnetaan roolipelipiireissä Kalevalaisen maailman tuntijana ja suomalaisen kulttuurin käsittelijänä roolipeleissä. Roudan maa on hänen pääteoksensa. Ruotsalainen on opiskellut sivuaineenaan folkloristiikkaa ja valmistunut maisteriksi pääaineinaan sekä Suomen että yleinen historia.

Lataa tästä pdf-muodossa Roudan maan ruskea tai harmaa hahmolomake. Willen kirjoittajasivulta löydät kaikki Ihmettele-lehden Roudan maahan liittyvät artikkelit ja linkkejä valmisseikkailuihin muualla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roudan maa -roolipeli”